Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej salatki nadaje sie zarowno wedzona makrela, jak i ryba z puszki typu tunczyk, szprot, sledz w oleju. Ja polecam uzyc lososia. Ladnie sie prezentuje w szklanym polmisku.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9178
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 216
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 486
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9178
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 216
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 486
Składniki
Jaja ugotowac, oddzielic bialka od zoltek. Rybke (bez osci) rozdrobnic na kawalki. Cebule i ogorki kiszone pokroic w kostke. Na spod naczynia wykladamy starte na tarce jarzynowej o duzych oczkach bialka jajek. Na bialka wykladamy polowe porcji ryby, nastepnie cebulke, ogorki, ser, niewielka ilosc margaryny (rowniez startej na duzych oczkach) i majonez. I ponownie: ryba, cebula, ogorki, ser, margaryna, majonez. Gore posypujemy zoltkami (startymi na tarce). Smacznego