Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia ,szybkie w wykonaniu, Wygląda apetycznie :):)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Filet pokroic w kostkę taką srednia nastepnie przyprawic (solą,wegetą,papryka mielona ostrą i słodką i troche oleju) dusic do miekkosci. Cebulępokroic w drobna kostke.ogórki konserwowe pokroic w kostke ,cebulkę konserwowa przepołowic na pół
Pierwsze na półmisku musi sie znalezc filet ,potem polac go ketchupem i troche majonezem,nastepnie cebule,ogorki konserowe znowu polac ale małą iloscia (ketchup i majonez) dodac kukurydze,groszek ,fasolke i cebulke konserwowa. Znowu polac trochę (ketchupem i majonezem)
Na samą górę połozyc kapustę pekińska pokrojoną na mniejsze kawałki
Sałatka jest juz gotowa odrazu do podania
UWAGA! Jezeli chcemy ja włozyc do lodówki to nie dajemy na górę kapusty poniewaz starci ładny wygląd