Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna to fajna propozycja na śniadanie. Polecam.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5935
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5935
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
Ziemniaki, marchew, pietruszkę i seler dokładnie myjemy i gotujemy do miękkości. Ugotowane warzywa studzimy i obieramy. Kroimy w drobną kostkę. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Rzodkiewkę, paprykę, jabłko i por myjemy i kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa, jajka i jabłko łączymy ze sobą. Do majonezu dodajemy musztardę,sól, pieprz i słodką paprykę, mieszamy. Dokładnie łączymy składniki. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do sałatki. Podajemy z ulubionym pieczywem lub jako przystawkę. Smacznego ;)