Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5904
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 138
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 303
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5904
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 138
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 303
Składniki
ogorek obrac ze skory i zetrzec na tarce na duzych oczkach (mozna delikatnie posolic i odsaczyc z wody pozniej ja tego nie zrobilam
rzodkiewke umys i zetrzec na tarce na duzych oczkach
szcypiorek posiekac i polaczyc z rzodkiewka i ogorkiem
dodac lyzke majonezu, doprawic do smaku sola i pieprzem