Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
feta jeszcze raz
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Do misku wrzucić: porwaną na kawałki rukolę, pokrojonego w kawałki pomidora, cebulę w półplasterkach, paprykę posiekaną w paski, ogórka pokrojonego w półplasterki, natkę i fetę w kosteczki - doprawić. Skropić sokiem z cytryny i polać oliwą. Po wymieszaniu włożyć do lodówki na ok 2 godziny i gotowe. Smacznego.