Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna sałatkę na przekąskę dla niespodziewanych gości.
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 367
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 121
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 110
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 653
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 367
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 121
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 110
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 653
Składniki
Wykonanie: Majonez dokładnie wymieszać ze śmietaną. Gruszkę obrać i lekko sparzyć, po czym, przekroić na dwie równe części, wydrążyć nasiona. Następnie ułożyć bardzo starannie na listkach sałaty. W miejsce wydrążonych nasion ułożyć po połowie orzecha włoskiego i zalać dwoma łyżeczkami majonezu wymieszanego ze śmietaną. Następnie paprykę pokroić w cienkie paski, udekorować gruszki, nałożyć odrobinę majonezu i podawać lekko schłodzone.