Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste danie, idealne do potraw z grilla i nie tylko:)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 83
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1235
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 297
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 83
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1235
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 297
Składniki
Salatkę przygotowujemy z surowego kalafiora, którego kwiat dzielimy na drobne części.Następnie ugotowane i ostudzone ziemniaki kroimy w grubszą kostkę, podobnie postępujemy z ogórkami konserwowymi.Ilość ziemniaków i ogórków zależy od wielkości kalafiora.Dodajemy drobniutko posiekany czosnek i koperek.Można dodać 1-2 ząbki czosnku, jeśki chcemy żeby nasza salatka byla lagodniejsza .Na sam koniec salatkę przyprawiamy solą, pieprzem i majonezem.Odstawiamy na 3-4 godz do lodówki.Smacznego