Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1780
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1780
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Ugotować ryż, ostudzić . Marchewkę z groszkiem osączyć.Można dodać jeszcze inne warzywa według uznania. Pokroić filety na małe kawałki. Przyprawić do smaku . Ja dodaję przyprawę do gyrosa, podkręca smak.Usmażyć na złoty kolor. Następnie osączyć z tłuszczu.
Przygotowane składniki połączyć i wymieszać dokładnie. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Dodać majonez. Na zdjęciach wersja bez majonezu.