Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna super smaczna i szybka w wykonaniu sałatka na Świąteczny stół.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Wykonanie: Makrelę dokładnie obrać z ości, połączyć z groszkiem, pokrojoną natką pietruszki, posiekaną cebulą. Oliwki odcedzić, pokroić, połączyć z sałatką, przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem. Możemy też zastosować oliwki zielone.