Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest już bardzo dobra przed włożeniem jej do słoika, jest wtedy bardzo chrupiąca, ma bardzo interesujący smak, słodko kwaśny, czuć nutę czosnku i natki petruszki, po zamarynowaniu w słoiku jest jeszcze bardziej smaczna, idealna do obiadu, jak również jako przekąska w jesienne i zimowe popołudnia ;) Serdecznie polecam
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Ogórki zetrzyj w plasterki, porostałe warzywa należy zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do nich olej, ocet, sól, cukier pieprz, pokrojoną natkę pietruszki oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko razem należy dokładnie wymieszać. Następnie nakładamy sałatkę do słoików i wekujemy 30 min.