Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, lekkie i łatwe do przygotowania. Zarówno na II śniadanie, jak i podwieczorek czy kolację. Wykwintne na przyjęcie i proste "przed telewizor". To takie trochę "wszystko w jednym" zależnie od pory roku, dnia lub okoliczności... Smacznego!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 446
Polecam.
Odsłon: 616
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 446
Polecam.
Odsłon: 616
Składniki
Jogurt mieszamy z majonezem i dodajemy czosnek (każdy według własnych upodobań), sól i pieprz. Odstawiamy do lodówki na czas krojenia pozostałych składników. Paluszki krabowe kroimy w plasterki ok. 0,5cm lub grubsze jak ktoś lubi. Dodajemy pokrojony (niezbyt drobno) seler naciowy i rzodkiewkę w plasterkach (opcjonalnie kukurydzę z puszki).
Wszystko zalewamy przygotowanym wcześniej dipem czosnkowym, mieszamy, a na wierzch dodajemy posiekany koperek i wstawiamy do lodówki na ok. pół godziny, by mogło się schłodzić i wszystko ze sobą "przegryźć". Podajemy z grzankami lub do chlebka z masłem...
Smacznego