Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna sałatka na imprezę.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Wykonanie sosu: Wszystkie składniki razem połączyć i dodać do sałatki. Wykonanie: Pierś z indyka dokładnie oczyścić z błonek, pokroić w kostkę, wrzucić na patelnie z oliwą, lekko posolić i dusić pod przykryciem około 15-20 minut, następnie odparować i lekko zrumienić i ostudzić. Przełożyć do miski, dodać odsączoną kukurydzę, pokrojonego w kostkę selera naciowego i dokładnie wymieszać, wlać przygotowany sos , jeszcze raz wymieszać, schłodzić w lodówce i podawać. SMACZNEGO.