Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna sałatka na śniadanie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na sypko w dużej ilości wody i przelać na sicie zimną wodą. Obrane jabłka i orzechy pokroić w drobną kostkę, po czym połączyć z ryżem. Dodać posiekaną natkę pietruszki, wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku cukrem, pieprzem i solą, dokładnie wymieszać, schłodzić w lodówce i podawać do kanapek.