Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
okazuje się, że szpinak bardzo lubi pomidorki :)
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 152
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 837
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 152
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 837
Składniki
Przygotować dip: musztardę, sól, oliwę i ze 2 łyżki wody wymieszać szybkim ruchem (ja to robię w małym zakręconym słoiczku-trzepiąc nim)
Zalać dobrem przygotowanym w pkt.1 wszystkie składniki i wymieszać. Sałatka gotowa.
Dla nadania sałatce chrupkości posypałam ją uprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i otrębami.