Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj mam dla Was jedną z moich ulubionych sałatek. Sałatkę z tuńczykiem, ryżem, zielonym groszkiem i natką pietruszki, całą skropioną olejem i oprószoną duża ilością pieprzu. Ja ją uwielbiam! Często też zabieram ją ze sobą do pracy. Skusisz się? :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Ryż gotujemy do miękkości i studzimy. Tuńczyka w oleju odcedzamy, ale niezbyt dokładnie. Groszek odcedzamy z zalewy. Natkę pietruszki siekamy drobno. Wszystkie składniki umieszczamy w misce i doprawiamy pieprzem. Gdyby sałatka była za sucha, dolewamy odrobinę oleju/oliwy i całość mieszamy. Chłodzimy przez co najmniej godzinę. Smacznego! :)