Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienicie połączone smaki słodkich mandarynek z uszkami i wędliną...
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 15
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 33
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 15
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 33
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
ugotować uszka według przepisu na opakowaniu. Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Mandarynki i groszek odcedzić (pamiętając żeby łyżkę syropu z mandarynek zostawić do sałatki).
Wędlinę kroimy w kostkę (0,5cm na 0,5 cm) dodajemy do groszku i mandarynek i dodajemy łyżkę syropu z mandarynek.
Dodajemy ostudzone uszka, solimy, dodajemy pieprz i curry oraz łyżkę majonezu (lub więcej) Mieszamy. wstawiamy do lodówki
Życzę smacznego.