Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje naprawdę rewelacyjnie, błyskawicznie się robi. Polecam do pałaszowania jako samodzielną potrawę, jak i dodatek do mięs.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Winogrona pokroić w ćwiartki, pozbawić pestek.
Ser żółty pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do winogron.
Do tego dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez, sól i pieprz do smaku (naprawdę niewiele, ponieważ powinno być czuć słodycz owoców).
Chłodzić przez co najmniej godzinkę. Musi się przegryźć... i viola!