Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto powiedział, że szpinaku nie da się jeść na słodko? Ja twierdzę, że szpinak w lekko słodkim wydaniu smakuje rewelacyjnie!
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 45
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 86
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1099
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 133
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 45
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 86
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1099
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 133
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Składniki
Z brązowego cukru przygotować karmel. Dodać obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę, karmelizować przez kilka minut. Na półmisek wyłożyć umyty i osuszony szpinak i posypać startą na dużych oczkach mozzarellą. Następnie przełożyć gruszkę i dodać obrane figi. Smacznego!