Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i wyborne danie na kolację.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 114
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14518
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 65
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 150
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 221
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 114
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14518
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 48
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 65
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 150
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 221
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Szprotki odsączyć od sosu pomidorowego i odłożyć. Zaś odlany sos pomidorowy połączyć z majonezem. Pieczarki odcedzić, pokroić w kostkę razem z obraną cebulą i ziemniakami, po czym razem połączyć. Przyprawić do smaku, dodać pokrojoną w paski sałatę i wymieszać z przygotowanym majonezem. Na talerzu położyć liść sałaty, ułożyć szprotki a na nich przygotowaną sałatkę. Podawać jako przekąskę z pieczywem.