Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6406
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 147
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 320
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6406
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 147
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 320
Składniki
Serek przełóż do większego naczynia,opłucz i osusz wszystkie warzywa,posiekaj dość drobno koperek i szczypior, cebulę pokrój w cienkie piórka. Paprykę w drobne paseczki, rzodkiewki w półplasterki, ogórki w słupki, pomidorki w ćwiartki lub w połówki, i jeśli lubisz czosnek 1 ząbek przeciśnij przez praskę.
Oprósz solą i świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszaj i gotowe!!!!