Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne ciasto sama robiłam więc wiem!!Mniammmm
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 167
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 432
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 167
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 432
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Składniki
Rozbić osobno każdą galaretkę.
Po jednej kostce sera zamiksować.
Do tego dodawać po łyżce galaretki(galaretka nie ma zastygnąć)dobrze rozmiksować.
Zalewać do tortownicy i włożyć do lodówki,żeby zastygnęło.
Czynność powtarzać trzy razy ostatnią galaretkę zalać bezpośrednio do tortownicy już bez sera.
SMACZNEGO!!!