Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te dekoracyjne serowe trójkąty będą doskonałą przekąską na każdym przyjęciu.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 72
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
Paprykę, rzodkiewki i szczypiorek umyć, a następnie pokroić w drobną kostkę. Całość doprawić do smaku solą i pieprzem, po czym wymieszać z oliwą.
Każdy serek przekroić w poprzek na pół i podzielić na trójkąty.
Na każdym trójkącie położyć niewielką ilość warzyw przykryć drugim kawałkiem sera. Wierzch udekorować pokrojonymi warzywami. RADA: aby nadzienie lepiej się trzymało, zamiast oliwy możemy dodać 2 łyżki serka homogenizowanego albo majonezu.