Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hot dog, tym razem w trochę innej, mniej tradycyjnej wersji. Chrupiąca bułeczka i aromatyczny sos z dodatkiem grillowanych krewetek. To przepis na pyszny obiad czy przekąski na imprezę.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
Czosnek usmaż na maśle, dodaj krewetki. Posyp solą i pieprzem. Smaż przez 3-4min. Następnie przełóż krewetki na patelnie grillowa i smaż aż się zarumienią. Cebule, seler, szczypiorek pokrój drobno. Dodaj majonez i pozostałe składniki. Sprawdź smak, w razie potrzeby dodaj przypraw. Bułeczki ponacinaj, smaż na rozgrzanej patelni grillowej. Na ciepłe bułeczki wyłóż sos z krewetkami i posyp szczypiorkiem.