Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna przekaska na impreze imieniny,urodziny,czy nawet sylwestra
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
skrzydelka myjemy kroimy na 3 czesci lotki odkladamy reszte gotujemy ok.godz.w bulionie wyjmujemy,osuszamy.Panierujemy w jajkach i bulce tartej.Smazymy z obu stron na oleju.Ukladamy w wysokim naczyniu i zalewamy goraca zalewa ZALEWA:6szklanek wody zagotowac ,dodac reszte skladnikow i chwile gotujemy. Skrzydelka przygotowujemy na 3 dni przed impreza zycze smacznego i udanych imprez