Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka zanurzone w tej marynacie zyskują piękny, złocisty kolor i cudowny aromat. Polecam :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki na marynatę dokładnie miksujemy.
Polewamy skrzydełka i dokładnie mieszamy z marynatą.
Odstawiamy na min. godzinę w chłodne miejsce, a najlepiej na całą noc.
Grillujemy często przekręcając i smarując co jakiś czas pozostałą marynatą.
Pamiętać należy, aby temperatura grilla nie była zbyt wysoka. Skrzydełka bowiem mogą szybko się przypalić.