Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 184
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 184
Składniki
Cytrynę pokroić na kawałki ,cebulę drobno posiekać. W rondlu rozgrzać olej ,podsmażyć cebulę ,następnie dodać miód ,ocet balsamiczny i rozmaryn. Podgrzewać 5 min ,po czym ostudzić. Śledzie włożyć do słoika ,dodać kawałki cytryny i zalać sosem miodowym. wstawić do lodówki na co najmniej 5 godz.