Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik na stół wigilijny.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z musztardą, solą i pieprz do smaku. Dodać ocet, olej cały czas miksując. Ogórki, cebulę obrać i drobno pokroić. Połączyć z ubitą masą, dodając szczyptę pieprzu cayenne. Śledzie pokroić na kawałki, ułożyć w salaterce, polać sosem musztardowym i podawać na stół wigilijny.