Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je przygotować tydzień wcześniej, wtedy lepiej przejdą i będą pyszne.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 219
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 219
Składniki
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie aby nie były za słone, pokroić na trzy części cebule pokroić w talarki. Do garnka wrzucić wszystkie składniki zalewy i zagotować, gotować ok 10 minut. Śledzie włożyć do słoika, zalać zimną zalewą i odstawić w zimne miejsce, aby się przegryzły.