Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie najczęściej podajemy z dodatkiem cebuli , z porem będą smakowały równie wyśmienicie . Polecam wypróbować przepis i zaskoczyć wszystkich na święta , ten przepis nie ma sobie równych .
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1746
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1746
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Śledzie opłukaj , wymocz w mleku około godziny , osusz , pokrój w paski Pora pokrój w półplasterki , sparz wrzątkiem , wystudź i odciśnij z wody Ogórki pokrój w półplasterki .
Majonez wymieszaj ze śmietaną. Śledzie wymieszaj z porem i ogórkiem dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj majonez ze śmietaną . Wszystkie składniki połącz ze sobą , wstaw do lodówki najlepiej na całą noc , przed podaniem posyp świeżo zmielonym pieprzem.