Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste w przygotowaniu śledzie w sosie koperkowym z korniszonami i czerwoną cebulą.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5235
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5235
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 77
Składniki
Płaty śledziowe opłukaj, zalej mlekiem i odstaw na godzinę, następnie osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski dodaj ocet jabłkowy, olej i pokrojoną czerwoną cebulę w paseczki. Wymieszaj.
Ogórki pokrój na pół plasterki dodaj do śledzi i wymieszaj.
Majonez wymieszaj ze śmietaną i musztardą, dodaj posiekany koperek całość wymieszaj, dodaj do śledzi, dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw do lodówki na kilka godzin.