Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne śledzie w musztardzie z miodem , majonezem i śmietaną. Idealne na świąteczny stół .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Śledzie wypłukaj i zalej mlekiem na godzinę .Następnie odsącz na sicie i pokrój w dowolnej wielkości paski . Cebule obierz i pokrój w plasterki, zalej wrzątkiem i zostaw na 15 minut , następnie cebulę odsącz na sicie .
Wszystkie składniki na sos wymieszaj ze sobą .Cebule odciśnij przełóż do salaterki , połącz z sosem i śledziami . Wstaw do lodówki na całą noc.