Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...lekko słodkawy smak śledzia...na różowo
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Śledzie namoczyć jeżeli są za słone,następnie opłukać i skropić cytryną.Jabłko,kiszone ogórki i buraczka zetrzeć na tarce.Cebulę posiekać i sparzyć.Do śmietany dołożyć łyżkę majonezu + starte jabłko,ogórki,buraczka i cebulę.Wszystko dokładnie wymieszać... Dodać pokrojone śledzie.Odstawić na noc do lodówki,aby się przegryzło ;-)
SMACZNEGO