Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna przekąska, pyszna zakąska:))
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 32
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 32
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Śledzie dobrze wymoczyć w wodzie aby nie były za słone. Pod koniec maczenia dodać odrobinę octu.
ogórki i cebulkę pokroić w drobną kostke.
Majinez połączyć z jogurtem naturalnym w proporcjach 1:1
do sosu majonezowo jogurtowego dodajemy odsączony groszek, cebulkę i ogórki.
śledziki układamy na talerzu, na sledziech układamy jajka na twardo (przekrojone na ćwiartki) a wszystko polewamy sosem z groszkiem, ogórkiem i cebulką. Na koniec posypujemy wszystko pieprzem i słodką papryką.
SMACZNEGO!!!!!!