Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy śledziki się przez noc przegryzą w lodówce to każdy będzie wspominać twoje przyjęcie...
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5688
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 129
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 292
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5688
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 129
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 292
Składniki
filety śledziowe namaczamy w zimnej wodzie a w miedzy czasie obraną cebulkę kroimy w półkrążki,papryczkę w cienkie paski jak równię ogórka kroimy w zapałkę(cienkie paski)Do poszatkowanych warzyw dodajemy pieprz i curry z odrobina oleju po czym mieszamy.Filety osączamy i kroimy pod skosem na szerokość ok.1,5cm.W misce przekładamy śledzie na przemian z warzywami a na końcu zalewamy olejem.Dziękuję za uwagę i życzę smacznego.Czas realizacji jest podany bez nocnej "przegryzki":)