Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego z dodatkiem sera żółtego, szynki ,szpinaku i suszonych pomidorów,idealna na różne okazje.
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Składniki
Płat ciasta francuskiego posmaruj koncentratem pomidorowym i serkiem śmietankowym,ułóż plastry żółtego sera, na nim plastry szynki, liście szpinaku i pokrojone suszone pomidory.
Ciasto zwiń w rulon i pokrój w paski. Ułóż na papierze do pieczenia i wstaw do nagrzanego do 220 st piekarnika.
Piecz około 15 minut. Przekąska smakuje wybornie zarówno na ciepło i na zimno. Smacznego