Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 80
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 106
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 639
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 80
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 106
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 639
Składniki
Pieczarki i cebule kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle aż się ładnie zarumieni, doprawiamy pieprzem, solą i magii. Do osobnej miski wsypujemy kukurydze, pokrojoną paprykę, ser, szynkę, ostudzone pieczarki i keczup. Dokładnie mieszamy. Ciasto rozwijamy i smarujemy farszem zostawiając trochę wolnego brzegu, który smarujemy wodą. Ciasto zawijamy w rulon i kroimy na 2-3cm ślimaczki. Układamy na blasze wyłożoną papierem do pieczenia. Wkładamy do nagrzanego piekarnika na 200 stopni, góra-dół i pieczemy 15-20min.