Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 176
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 370
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 176
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 370
Składniki
Zpodanych składników robimy ciasto.Na oleju smażymy cienkie naleśniki.
Grzyby moczymy,a następnie gotujemy.Osączamy.Jajka gotujemy na twardo,obieramy i siekamy wraz z grzybami.
Cebulę obieramy,drobno siekamy i podsmażamy na oleju.Dodajemy grzyby i jajka.Doprawiamy solą i pieprzem.Chwilę podsmażamy.
Naleśniki smarujemy farszem i ciasno rolujemy.Kroimy w 4-cm plastry.Wkładamy pionowo donatłuszczonego naczynia żaroodpornego.Posypujemy serem i natką.Skrapiamy olejem i zapiekamy w 180 stopniach,aż się zarumienią.