Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słońce na talerzu
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Ser żółty i jajka na twardo pociąć na małe kawałki lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojoną w kostkę paprykę, majonez, przyprawy i wszystko dokładnie wymieszać. Przed podaniem udekorować kwiatami nasturcji (są jadalne).