Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca kolacja w kilka minut. Mega pyszne, skuszą kazdego.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozgrzać trochę oleju wrzucić pieczarki , doprawić solą i pieprzem, smażyć 5 minut .Paprykę , cukinię umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, wymieszać z pieczarkami i ziołami polskimi. Jajka wybić roztrzepać.
Na plaster szynki ułożyć plaster sera.
Z jednego boku ułożyć porcję warzyw.
Zwinąć w roladkę , zanurzyć w jajku, tartej bułce, jeszcze raz w jajku i bułce. ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 20 minut.