Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny przepis na szybką i smaczną przekąskę. Można podać takze jako dodatek do mięsa.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1709
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1709
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
1. Cukinię pokroić wzdłuż , przyprawić przyprawą kebab gyros. Kapustę pokroic na cztery części. 2. Na rozgrzaną patelnię z dodatkiem masła kładziemy pokrojoną i przyprawioną cukinię obsmażamy z obu stron. To samo wykonujemy z kapustą 3. Na talerzyku kropimy lekko oliwą z oliwek i posypujemy czosnkiem przeciśniętym przez praskę oraz natką pietruszki I tyle. Smacznego