Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, nieskomplikowana i zdrowa zakąska
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 170
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 109
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 440
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 170
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 109
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 440
Składniki
W rondelku roztapiamy masło, a następnie dodajemy posiekaną cebulę.
Gdy cebula się zeszkli wkładamy cztery pomidory. Smażymy pod przykryciem (pomidory w cebuli) 15 minut.
Na talerzach układamy po dwa plasterki białego sera. Na serze kładziemy pomidory (nacięte na krzyż). Nacięcia na pomidorach lekko rozchylamy i faszerujemy smażoną cebulką.
Całość przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, bazylią i czerwoną papryką.