Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najsmaczniejszych grzybów, nie tylko smażone, ale i w sosach, nadzieniach oraz marynowane. Polecam.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Oczyszczone, wymyte grzyby.
Solimy, pieprzymy.
Obtaczamy w roztrzepanym jajku.
Tak namaczane w jajku rydze smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
Usmażone rydze podajemy z chlebem, chyba że ktoś lubi inaczej je konsumować. Smacznego!!!