Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Jajka ugotować. Pokroić na połówki lub ćwiartki.
Pomidor i rzodkiewki na plasterki.
Sałatę porwać i rozłożyć na talerzu. Na nią położyć resztę produktów. Dodaję także szynkę.
Na jajka kładę majonez. Skrapiam oliwą i octem balsamicznym.
Solę i pieprzę. Podaję bez chleba.