Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do dań z grilla, surowych i grillowanych warzyw oraz jako dodatek do sałatek. Zapraszam na filmik na mój kanał na Youtube
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 38
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 38
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Najpierw obrać ogórka, zetrzeć na tarce o grubych oczkach , posolić . Odstawić ,aby puściły sok ,gdzieś na 15 minut.
Następnie przekładamy do ściereczki i odciskamy nadmiar wody z ogórków. Możesz to zrobić ,też na sitku.
Do szklanej miseczki włożyć jogurt dodać nasze ogórki, pokrojony czosnek oraz koperek i mięta., wlać sok z cytryny.. Zamieszać Następnie wlać oliwę z oliwek , posolić i popieprzyć do smaku. Zamieszać dobrze .Wstawić do lodówki na 30 minut ,aby przegryzł się smakami . Zapraszam na filmik do mojej kuchni wloskiej. Buon appetito!