Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: - 4 steki z biodrówki wołowej - 2 ząbki czosnku - papryczka chili mielona - sól, pieprz - oliwa Sposób przygotowania: Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 237
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 167
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 237
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 167
Składniki
Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.