Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po dość długiej nieobecności ,spowodowanej remontem domu,witam Was pyszną surówką,która świetnie nadaje się do mięsnych obiadków,jak również do chrupania samej...zapraszam na przepis i serdecznie polecam:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Umytą kapustę drobno pokroić w paski,ogórek wraz z łupinką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Posiekany koperek dodać wraz z jogurtem,solą,pieprzem i wyciśniętym czosnkiem. Zamieszać i dać na pół godz.do lodówki. Smacznego życzę!