Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego przepisu. Farsz sprawia, że jajka są aromatyczne i mają to coś.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Przygotowujemy odpowiedniej wielkości miskę. Gotujemy w torebce ryż i odstawiamy do wystygnięcia. Gotujemy jajka na twardo i trzemy je na warzywnych oczkach tarki prosto do miski.
Następnie dodajemy wszystkie składniki, paprykę i ananas kroimy w drobną kostkę. Wszstko dobrze razem mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do odpowiadającego nam smaku. Dodajemy posiekany szczypiorek. Pozostałe jajka obieramy ze skorupek, dzielimy wzdłóż na połowę, wyjmujemy żółtka, a dołek nadziewamy naszą pastą chrzanową. Uwagi: Pozostałe żółtka można użyć do wykonania innego rodzaju past, lub dodać do tej przez nas zrobionej. Ja nie dodaję, wykonuję inne pasty do nadziewania jajek.