Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki, które dla odmiany smażymy a nie gotujemy. Przepyszne nadzienie, łatwość wykonania to wielkie zalety tego dania. Idealny dodatek do czerwonego barszczu.
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 188
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 434
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 188
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 434
Składniki
Grzyby zalej wodą dzień wcześniej. Gotuj do miękkości. Cebulę pokrój w kostkę. Zeszklij na tłuszczu. Do mięsa dodaj namoczoną w wodzie bułkę, jajko i cebulkę. Posól i popieprz do smaku. Całość wrzuć na patelnię, smaż do czasu aż mięso przestanie być surowe. Zmiksuj blenderem. Mąkę i jaja i sól włóż do miski. Dodaj ciepłą wodę. Zagnieć ciasto. Cienko wałkuj. Nakładaj po łyżce farszu. Zlep. Smaż na głębokim tłuszczu na złoto z każdej strony.