Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i na pewno zaskoczycie nimi gości, świetne także na świąteczny stół :)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1020
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1178
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11989
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1020
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1178
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11989
Składniki
Rozwinąć cisto francuskie i posmarować masą makową.
Zwinąć w dość ciasny rulon.
Pociąć na ok 2 cm krążki.
Ułożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 30 minut. (aż ciasto francuskie się zarumieni). Smacznego!