Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis amerykańskiego szefa kuchni, który powtarza, iż najważniejsza jest dobra wołowina, nie zaś masa przypraw!
pakowarka próżniowa lub woreczki strunowe, cyrkulator i pojemnik lub garnek i kuchenka oraz termometr
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 184
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1717
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 327
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 80
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 184
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1717
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 327
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 80
Składniki
Urządzenie do sous vide ustawiamy na 79 stopni i nagrzewamy wodę. W tym czasie karkówkę lekko solimy i pieprzymy. Teraz mocno rozgrzewamy patelnię i na suchej patelni zapiekamy, obsmażamy karkówkę do koloru ciemno brązowego.
Teraz pakujemy karkówkę próżniowo w woreczku i wkładamy do pojemnika z nagrzaną wodą. Gotujemy 24h.
Po tym czasie wyjmiemy i rozrywamy na włókna. Idealnie nadaje się do hamburgera, wrapa, czy tacos